Joost van der Beek trio

Eigen band waarin we voornamelijk arrangementen en composities van mijn hand spelen in een gitaartrio bezetting. Qua muziekstijl laat het zich plaatsen in de jazz/rock hoek.

 

Tweed and Sneakers

Groningse band die zich richt op Boogaloo muziek!  Waar tweed and sneakers speelt moet gedanst worden!

 

Anne-Lie Persson

Anne-Lie wordt geboren in Östersund Zweden. Al jong is ze geïnteresseerd in het maken van muziek. Speelt hobo, en gaat vanaf de middelbare school zingen in bandjes. In 1992 komt ze naar Nederland, waar ze gaat studeren aan het Prins Claus Conservatorium. Als ze in 1999 afstudeert speelt zal in talloze lokale bandjes in uiteenlopende genres. Vanaf 2000 tot midden 2003 speelt ze in verschillende grote shows in de Benelux en Duitsland van het evenementen kantoor: “Planet Event”. Sinds het nieuwe album:  The wide open maak ik deel uit van deze fijne band.

 

Good King Henry

Good King Henry speelt popliedjes in een verrassende, niet alledaagse setting.
Het trio bewerkt bestaande nummers met speelse arrangementen waardoor de liedjes uit een andere tijd lijken te komen, een nieuw karakter krijgen of een authentieke sfeer creëren.
Resultaat: door jazz beïnvloede groovy popmuziek en luisterliedjes die net even anders zijn dan je dacht.

 

 Funway West

Zoekt u professionele livemuziek voor uw feest, bruiloft, receptie of evenement? Coverband Funway West, bestaande uit jonge, conservatoriumgeschoolde muzikanten, biedt een uitgebreide show of achtergrondmuziek aangepast aan uw wensen.

 

 Bigband de Stageband

 

De Stageband bestaat uit 18 gedreven musici die het muzikale avontuur opzoeken. Dat avontuur bestaat uit het spelen van grensverleggende moderne composities van grote namen als Bob Brookmeyer, Maria Schneider en Jim McNeely. De Stageband daagt jonge componisten uit de muzikale grenzen van de bigband te verkennen in nieuwe composities. De rijke klankwereld van de hedendaagse bigband, het talent van de musici en het perfecte samenspel staan daarbij garant voor een opwindende luisterervaring. Solisten uit het orkest krijgen de ruimte om in improvisaties unieke muzikale momenten te creëren. Een concert van de Stageband is daarmee een ultieme en ongekende muzikale belevenis voor het publiek.

 

Want2Swing Bigband, van feest tot festival!

logo

Deze spetterende bigband -met maar liefst drie zangeressen- maakt de belofte meer dan waar. Tijd voor entertainment? Tijd voor Want2Swing Bigband!

Want2Swing uit Assen is de enige bigband in Nederland die in een unieke bezetting van trompetten, trombones, saxofoons, ritme én drie zangeressen de bühne betreedt. De muziek is te typeren als vocale souljazz met hier en daar een swingende toets latin en funk! Lekker om naar te luisteren, heerlijk om naar te kijken en perfect om op te bewegen.

Want2Swing is winnaar van de Drentse Talentprijs 2012 en winaar van het 15e Nationaal Bigband Concours (NBBC, eerste klasse) in Hoofddorp in 2011. De band speelt door heel Nederland van Brielle tot Groningen, van Amsterdam tot Meppel en van Assen tot Leeuwarden (Festival Brielle Bruist, Festival Noorderzon, Theater De Meervaart, Donderdag Meppeldag, Festival De Nieuwe Kolk, Babette van Veen Theatertour). In de zomer van 2012 verscheen het derde album Welcome To My Mind.