Ben je een gevorderd gitarist en wil je je skills bijslijpen? Of begin je net met gitaarspelen en wil je op les? Als gediplomeerd gitaarleraar help ik graag om je gitaarvaardigheden (verder) te ontwikkelen en tegelijkertijd zoveel mogelijk plezier te beleven aan je gitaarspel.

Gediplomeerd gitaarleraar

Ik ben afgestudeerd als uitvoerend en docerend gitarist aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle (Master). Daarvóór ben ik afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen (Bachelor).

Waar en wanneer

* Als één van de docenten van het Groningen Guitar College verzorg ik privélessen aan de Oliemulderstraat 51 en in het atelier van Rikkers Gitaarbouw aan de rijksweg 13 in Groningen

* Sinds kort geef ik ook privélessen in Loppersum aan de Schipsloot 9.

* Ook verzorg ik de gitaarlessen bij Stichting Muziekonderwijs Grootegast (SMG).

De privélessen worden gegeven op de maandag, dinsdag en de donderdag. Al mijn gitaarlessen vinden individueel plaats en duren 30 minuten.

Tarieven

Voor je gitaarlessen schaf je eens per halfjaar een 15-lessenkaart aan. Deze kost € 300,- exclusief 21% BTW. Handig om te weten: leerlingen onder de 21 jaar hoeven wettelijk geen BTW te betalen. Natuurlijk kun je ieder halfjaar beslissen of je doorgaat met gitaarles.

Het is wel de bedoeling dat je je 15 lessen ‘opmaakt’ in dat halfjaar dat uit 18 lesweken bestaat. Kun je een keer niet? Bel dan even af, want niet-afgebelde lessen tellen mee als les.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen over mijn gitaarlessen? Of wil je je aanmelden? Neem dan gewoon even contact op. Bel 06-17754749 of mail naar info@joostvanderbeek.nl.

Graag tot binnenkort!